Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan, Afyon’daki sağlık kuruluşları ile ilgili görüşmelerde bulundu

AK Parti Afyon Milletvekili Dr. Hasan Arslan,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdürrahim Dusak’la birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Yasin Erkoç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ (USHAŞ) Genel Müdürü Behlül Ünver ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Emrah Ceviz’i ziyaret etti.

AK Parti Afyon Milletvekili

Arslan, “Başta ülkemiz olmak üzere sağlığın şehri Afyonkarahisar’ı sağlık turizmi alanında öncü rol üstlenerek dünya genelinde tanınırlığını artırma hedefi doğrultusunda faaliyet gösteren USHAŞ Genel Müdürü Behlül Ünver’i makamında ziyaret ettik. Ülkeler arası sağlık diplomasisi başta olmak üzere bir çok konuyu görüştüğümüz Sayın Ünver’le teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.

SAĞLIĞIN ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR

Arslan, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Yasin Erkoç’u da ziyaret ettiklerini belirterek, Afyon’daki sağlık yatırımları ve sağlık alanındaki hedefleriyle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti. Arslan, “Şehrimizin her alanındaki sağlık yatırımları hakkında ihtiyaç ve talepler ile ilgili verimli bir görüşme sağladık” ifadesine yer verdi. Arslan, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Emrah Ceviz’i de ziyaret ettiklerini kaydederek, “Afyonkarahisar’daki sağlık kuruluşları ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Sağlığın şehri Afyonkarahisar” dedi.