Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşekler, Ankara’dan artık eli boş dönmek istemiyor

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Afyonspor, bugün saat 15.00’te Sincan Belediyesi Ankaraspor’un konuğu olacak. Şimşekler deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor’u yenerek hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor

Nesine 2. Lig Beyaz

Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadelesini sürdüren mor-beyazlılar, ligin 8’inci haftasında 3 puanın sahibi olmak için bugün deplasmanda Sincan Belediyesi Ankarasporkarşısında sahaya çıkacak. Teknik Direktör Süleyman Fatih Şen yönetiminde çalışmalarını ve hazırlıklarını tamamlayan oyuncular, hafta boyunca sıkı bir şekilde mavi-beyazlılar ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlandı. Şen yönetiminden önce galibiyet veya beraberliği bulunmayan şimşeklerin, Şen yönetimin yine galibiyeti bulunmazken şuana kadar sadece bir beraberlik alabildi. Süleyman Fatih Şen, artık ligdeki ilk galibiyete ulaşmak istiyor. Afyonspor yönetimindeki belirsizlik ise şuanda hala devam ederken takımın toparlanması da zaman alacak gibi gözüküyor. Takımın şuana kadar hiç galibiyet alamaması ligde kalmak için zor anlar yaşatacak. Ligin son sırasına demir atan Afyonspor, şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmadan sadece 1 beraberlik alırken 6 mağlubiyeti bulunurken, ligin en kötü takımı konumunda yer alıyor.

LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI AFYONSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Afyonspor kötü gidişat devam ediyor. Ligde 1 beraberliğiolantemsilcimiz, oynadığı 7 maçta galibiyete hasret kalırken, o süreçten de sadece 1 beraberlik alabildi. Şu ana kadar 1 puan toplayabilen mor-beyazlılar, düşme hattının son sırasında bulunuyor. Skor üretimi konusunda da problemler yaşayan Afyonspor, ilk 7 hafta itibarıyla sadece 3 gol atmayı başarırken, kalesini ise gole kapatmakta zorlandı. Şu ana kadar ligde 21 gol yiyen Afyonspor, ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Taraftarlar, futbolseverler ve Afyonlu vatandaşlar takımın kötü gidişatı hakkında şikayetçi.

BEYAZ GRUP FİKSTÜRÜ

Mor beyazlıların bulunduğu Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden diğer takımların maç fikstürleri ise şu şekilde: “16 puanla ligde averaj farkıyla lider bulunan GmgKastamonuspor, 15 puanla dördüncü sırada bulunan Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. 16 puanla GmgKastamonuspor ile aynı puanda olan ve averaj farkıyla ikinci sırada yer alan Beykoz Anadolu Spor A.Ş., deplasmanda 15 puanla beşinci sırada bulunan ve şuan ligin en iyi takımı konumunda bulunan eski Afyonsporlu şimdi ise teknik direktörlük yapan Olcay Şahan’ın takımı Altınordu’ya konuk olacak. 15 puanla üçüncü sırada yer alan Batman Petrol Spor A.Ş., kendi seyircisi önünde 7 puanla on üçüncü sırada bulanan 1461 Trabzon FK’yıkonuk edecek.14 puanla altıncı sırada bulunan Anagold 24Erzincanspor, 9 puanla on birinci sırada yer alan ve İnegölsporile kozlarını paylaşacak. 10 puanla sekizince sırada bulunan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK, deplasmanda 10 puanla dokuzuncu sırada bulunan Fethiyesporile karşı karşıya gelirken, Kırklarelispor Futbol A.Ş-Kepez Spor Futbol A.Ş.ile mücadele edecek. E Koleji Isparta 32 Spor -İskenderunsporA.Ş. ile, Altay-Karaköprü Belediye Spor ile oynayacak.

RAKİP SİNCAN BELEDİYESPOR LİGDE 17. SIRADA BULUNUYOR

Afyonspor’ubugünSincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda konuk edecekSincan Belediyesi Ankaraspor, Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta geride bıraktığımız 7 haftada oynadığı 7 karşılaşmada, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederken rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Kendi kalesinde gördüğü 12 gole de engel olamadı. Sincan Belediyesi Ankaraspor aldığı bu sonuçlarla birlikte 18 basamaklı ligde Afyonspor’un hemen üstünde 17. sırada yer alıyor.