Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı Şahin: Muhtarlar demokrasinin temel direkleridir

AK Parti Afyonkarahisar İl BaşkanıAv. Turgay Şahin 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “muhtarlarımız demokrasimizin adeta temel direkleridir” vurgusu yaptı.

AK Parti Afyonkarahisar İl

Başkan Şahin mesajında, şunları kaydetti: “Muhtarlarımız, hemşehrilerimizin talep ve isteklerini ayrıntılarıyla en yakından bilen ve ilk elden çözüm sunmaya gayret eden temsilcilerimizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, muhtarlarımız demokrasimizin adeta temel direkleridir. AK Parti iktidarında muhtarlarımıza verdiğimiz değeri her fırsatta somut adımlarla ortaya koyduk. Muhtarlarımız, sadece seçimlerde değil, günlük hayatın her anında hemşehrilerimizin taleplerini çözüme kavuşturma çabasındadırlar.

 

MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ EN SAMİMİ DUYGULARLA İÇTENLİKLE KUTLUYORUM

Her biri kendi mahallesinin bir lideri, yol göstericisi olan muhtarlarımız, halkımızla iç içe olan yöneticiler olarak, hemşehrilerimizin talep ve isteklerinin yerinde tespit edilmesi görevini büyük bir özveriyle yürütmektedir. Bu noktada, kişilerin ilk başvuru kapısı olan muhtarlarımıza kulak vermek ve onların yanında olmak bizler için her daim büyük önem arz etmektedir. AK Parti olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında muhtarlarımıza yönelik başlattığımız reformlarla, onların daha güçlü, daha yetkin bir başarıya ulaşması için var gücümüzle çalıştık ve çalışıyoruz.

Bu vesileyle, ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, Muhtarlar Günü’nü en samimi duygularla içtenlikle kutluyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte çok daha güzel hizmetlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.”