Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suçıkan tarihi dokusuna uygun hale getirilecek

Büyük Menderes Nehrinin çıktığı Dinar’ın simgesi durumunda olan Suçıkan ve tesisiler, Afyon Belediyesi’nin katkılarıyla tarihin dokusuna uygun hale getirilecek

Büyük Menderes Nehrinin çıktığı

Menderes Nehrinin çıktığı ve dünyanın ilk müzik yarışmasının yapıldığı yer olan Dinar’daki Suçıkan ve içinde yer alan tesisler, Afyon Belediyesi ve Dinar Belediyesi ortaklığında tarihi dokusuna kavuşturulacak. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun davetine olumlu yanıt veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AFBELSAN Genel Müdürü İsmail Taylan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı peyzaj mimarı ve iç mimar personellerini ilçe gönderdi.

GENEL MÜDÜR TAYLAN, BAŞKAN TOPÇU’YLA SUÇIKAN’DA YAPILACAK İŞLERİ GÖRÜŞTÜ

Taylan başkanlığındaki heyet, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İmar ve Şehircilik Müdürü Filiz Esen ve ilgili görevlilerle Suçıkan Oteli ve Tesisleri’ni inceledi. Görüşmede, Dinar’ın doğal güzelliklerini koruyarak Suçıkan Tesisleri’nin tarihi dokusuna uygun, modern bir görünüme kavuşmasını sağlanması için atılacak ortak adımlar üzerinde duruldu. Yapılacak çalışmalarla tesislerin daha işlevsel, estetik hale getirilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermesi amaçlanıyor. Yapılan açıklamada, Suçıkan Tesisleri’nin Dinar’a yakışır bir yaşam alanına dönüştürmek ve vatandaşların burada daha keyifli zaman geçirebilmesi için çalışmalara başlanacağı kaydedildi.