Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu’ndan FETÖ devam ediyor uyarısı

FETÖ Terör Örgütü elebaşısı Fethullah Gülen’in öldüğünü ancak Türkiye’yi parçalamak için kurduğu örgütün varlığını halen devam ettirdiğini söyleyen İyi Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu: Terör örgütü liderinin öldüğü resmi olarak Amerikan kaynakları tarafından yayınlandı. Ateşi bol olsun diyoruz kendisine. Ancak tabii ki onun ölmesi ile bu örgüt yok olmadı. Bu örgüt devam ediyor”

FETÖ Terör Örgütü elebaşısı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısına “Gerçekten duygu yüklüyüm. 2 gündür hem Türkiye gündemine ait hem ilimize ait notlar alıyorum ama öyle hızlı gündemler gelişiyor ve değişiyor ki bizlerde gerçekten hayretler içerisinde izliyoruz. Ülkemiz ve milletimiz adına da ciddi ciddi kaygılanıyoruz, ‘Nereye gidiyoruz, nereye götürülüyoruz’ diye” sözleriyle başladı. Mısırlıoğlu, “Ülkemizi 50 yıllık bir hazırlıktan sonra büyük bir operasyonla Türk Devleti’ni ve Türk kimliğini yok etmek üzere kurulmuş örgütün başı, ipinin kimin elinde olduğu belli olmayan terör örgütü liderinin öldüğü resmi olarak Amerikan kaynakları tarafından yayınlandı. Ateşi bol olsun diyoruz kendisine. Ancak tabii ki onun ölmesi ile bu örgüt yok olmadı. Bu örgüt devam ediyor. Daha da kötüsü şu saatten sonra en tehlikelisi kendi içlerindeki mücadele; liderlik mücadelesi sonucunda her yerde mayın gibi yerleştirilmiş olan bu örgütün elemanları maalesef ülkemizin bütün kurumlarında da hala mevcut olan mayınları nerede, ne zaman ve nasıl patlayacağı da bilinmemektedir” dedi.

YANDAŞLARI DA AYNI SONLA KARŞILAŞIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Sözlerine, “İnşallah devletimiz her zamanki gibi 18 yaşında hareket eder. Bu melun örgütün mayınlarını hiçbir vatandaşımıza, hiçbir kurumumuza, hiçbir vatan evladına zarar vermeden bir bir ortaya çıkarır ve gereken cezası verilir” şeklinde devam eden Mısırlıoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Bu örgütle ilgili çok şeyler söylendi. Çok şeyler konuşuldu. Bu örgüt resmen Türk milleti ve Türk Devleti’ni yok etmek üzere gerek içeride iş birliği yaptıkları var, gerek dışarıdan yardım ve destek alarak bunları kumanda edenler var ama bizce herkes malum inşallah milletimize ve devletimize vermiş olduğu bu zararın; 251 insanımızın ölümü ile sonuçlanan o kalkışmanın bedelini fazlasıyla ve misliyle cehennem ateşinde yanarak öder. Bunun ortakları ve yandaşları da bununla beraber hareket edenler de aynı sonla karşılaşırlar diye düşünüyorum.

SAĞLIK BAKANI BEKLEMEDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDADIR

Türkiye’de insanlık dışı bir olay yaşanıyor ve bu uzun süredir bu yapılan insanlık dışı olaylar adeta görevli ve yetkisi olan kişiler tarafından izleniliyor, seyrediliyor. Bir buçuk yıl önce güya haberdar oluyorlar. Yenidoğan Çetesi. İnsanlık dışı bir olay. Bugün Sağlık Bakanlığı makamında oturan şahıs derhal ivedilikle beklemeden istifa etmek zorundadır. Bu böyle hafife alınacak bir olay değildir. Canımıza kastediliyor. Canımıza kastedilen bir kurumun başındaki bir adam bugün bu makamda oturmamalı. Sayın Cumhurbaşkanı bu bakanı o makamda oturtmamalı. İnsanlık gereği de oturtmamalı, kamu görevi gereği de oturtmamalı. En az o çocuklarımızı katleden vahşi, caniler kadar o bakan da suçludur.

ÇÖMEZ’İN VERDİĞİ ÖNERGE MECLİS’TE REDDEDİLDİ

İYİ Parti Grup Başkan Vekilimiz Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez 20 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne önerge veriyor, bu olayı haberdar ediyor. 1 yıl önce de şifai olarak bunu haberdar ediyor. Mevcut bakan o gün İstanbul’un İl Sağlık Müdürü. Diyor ki ‘Bakın, kötü kokular geliyor. Buraları inceleyin araştırın, çok kötü şeyler oluyor. Yapmayın, etmeyin.’ Mecliste bu önergemiz kim tarafından reddediliyor? Tabii ki AKP ve ortağı MHP oylarıyla reddediliyor. İnşallah bunun ucu devleti yönetenlerin, en üst makamlardaki bir yerlere dayanmaz diye düşünüyorum.

TERÖRİSTBAŞININ İMRALI’DA CEPHANELİĞİ Mİ VAR SAYIN BAHÇELİ?

Benim de 40 yıl mücadele ettiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, gazilerimizin acısını yeniden depreştirmek, şehit ailelerimizin bir daha acılarını depreştirmek adına Gazi Meclis’in kürsüsüne bu vatan hainini davet ediyor. Yazıklar olsun, lanet olsun, kınıyorum. İnanın bana içeride ağlayarak izledim haberleri. Şu anda kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Böyle bir akıl tutulması olur mu? Devletin elindeki bir adamdan aman dilemek koskoca mazisi olan bir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı’na yakıştı mı? Yazıklar olsun size. Haram, zıkkım olsun bütün emeklerimiz. Neyin peşindesin, neyin kafasını yaşıyorsun? Devletin elindeki, kodesteki adama diyorsun ki, ‘Bırak silahları, gel.’ İmralı’da bu adamın cephaneliği mi var Sayın Bahçeli? Millete ayar vermeye, yol göstermeye çalışıyorlar ama şunu unutmasınlar ki bunların hepsinin hakkından ve üstesinden gelecek Türk milleti var. Dağ gibi duruyoruz. Hangi siyasi partinin görüşüne sahip olursak olalım vatanımız, milletimiz ve bayrağımız söz konusu olduğunda hepimiz tek yumruk oluruz, bütün vatan hainlerinin başını ezecek güce de kudrete de sahibiz.

CENGİZ ÜSTÜN’E SERT ELEŞTİRİ

Esnaf Kefalet Kooperatifleri adı üstünde esnafın ucuz kredi bulma ve uzun vadede ödeme için kurulmuştur. Buralar Esnaf Kefalet Kooperatifi adı altında esnaf odasına bağlı üyeler esnafları adına kredi temininde aracılık yaparlar. Bugün geldiğimiz noktada bu oda başkanları, özellikle de Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı arkadaşımız başında bulunduğu odada bundan önce 5 yıllık sürede geri ödeme planı vardı. Faiz oranı ise yüzde 4,5-5’ti. Bugün kredi kullanan esnafa faiz oranı yüzde 29,5, ödeme süresi ise 5 yıldan 3 yıla düşürüldü. Bunu sen söylemeyeceksin de kim söyleyecek. Esnafların adına senin söylemen lazım bunu, neden çekiniyorsun, seni zaten oraya iktidar seçmedi. Esnaflar seçti Esnaf Kefalet Kooperatifleri’nin başına. Diğer odalarda da o meslek grupları oda başkanlarını seçti.

DOSTLUĞUMUZUN HATIRINA BAZI ŞEYLERİ SÖYLEMİYORUM

Ben hiç birinin şahsiyetini rencide etmiyorum. Bir sürü söylenen, dönen dolap var bunların hiç birinden bahsetmiyorum. Şuan yargıya ulaşan bir durum varsa bir hatası varsa herkes cezasını çeker. Ben sadece kişilerin bu konumdan sorumluluk gereği yaptığı açıklamadan çekinen bir toplum, ben, ‘Korkakların bir yurdu, devleti, vatanı olmaz. Siz neyden çekiniyorsunuz’ dedim. Ben bunları söyledikten sonra pat ESOB Başkanımız Sayın Cengiz Üstün açıklama yazıyor. Açıklamada ise, ‘Şer odakları’ falan yazıyor. Dostluğumuzun hatırına bazı şeyleri söylemiyorum. Afyonkarahisar’ın şehitler diyarı olduğunu söylüyor. Biz aksini iddia etmiyoruz Sayın Üstün. Konu vatansa canımız feda bizim. Bize vatan sevgisinden hamaset yapacak adamın anlını karışlarım. Siz kim benim vatan sevgimi ölçmek kim. Afyon’un şehitler diyarı olduğunu senden mi öğreneceğim ben. Sen önce kendin öğren, bugün gittiğin siyasi partinin genel başkanı elinde şehitlerimizin kanı bulunan köpeği meclise davet ediyor.

BEN NEDEN ŞEHRİMİN ÖNÜNÜ KAPATAYIM?

Sen buna ne diyorsun buyur bakalım. Afyon’un önünü biz tıkıyormuşuz önünden çekilecekmişiz. Buyurun Sayın Üstün biz önünde falan değiliz. Afyon’a hizmet getiren, hizmet eden ve Afyon’un hayrına yapılacak her yatırımın kale gibi arkasında duracağız hodri meydan. Beni daha tanımamışsınız siz, ben vatanın önüne düşüp vatanın önünü kapatmam. Ben bu milletinde, bu devletinde önünü açmak için herkesin yanında dururum. Ben neden şehrimin önünü kapatayım? Hangi hizmeti getirdiniz de biz önünü kapattık. Şehitler diyarı Afyonkarahisar’ımızdaki şehitler adına söyleyin bakalım liderinize. Onun için ortamı germeyelim. Kim hizmet ediyorsa biz onun yanındayız. Belediye mi hizmet ediyor, iktidar partisi milletvekillerimiz hizmet ediyor kim ediyorsa onun yanındayız. Afyonumuzun niye önünü tıkayalım.

MEMLEKETİMİZDE BİR ODA BAŞKANINI KİM TEHDİT EDEBİLİR?

Afyonspor gündemden düşmüyor iki kelime etmiyorsunuz oda başkanısınız. Afyonkarahisar masasını kuralım diyoruz. Bu masa Afyonkarahisar masası olsun diyoruz, Afyon’a hizmet masası olsun diyoruz, hiçbir siyasi manipülasyona meydan vermeyelim diyoruz. Bizim vatan sevgisi hizmet anlayışımız budur. Entrika bilmeyiz biz, vatan hainleriyle de iş tutmayız biz. Ancak milletimizle iş tutarız. Hiç kimse kusura bakmasın oturduğu koltukta sorumlu hareket etmek zorundasınız. Yurt dışı telefon numarasından tehdit aldığını söylüyor Afyonkarahisar Kasaplar Odası Başkanı canlı yayında söylüyor. Ben iftira mı atıyorum, siz önce buna bir cevap verin. Kim bizim memleketimizdeki bir oda başkanını tehdit edebilir? Nereden alıyorlar bu cesareti bu tehdit edenler? Böyle saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. İşinize bakın beyler. Vergileri konuşun.”