Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PFDK’dan şimşeklerin rakiplerine ceza yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor’un rakiplerinden; Altay Kulübü, GMG Kastamonuspor Kulübü, Beykoz Anadolu Spor A.Ş, Altınordu Kulübü ve Batman Petrol Spor A.Ş. Kulübü Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) alt kurulu olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalar verildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 24 Ekim 17 sayılı toplantısında almış aldığı kararlar şu şekilde: ” ALTAY Kulübünün, 19 Ekim 2024 tarihinde oynanan Altay-Karaköprü Belediye Spor Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Altınordu Kulübünün, 20 Ekim 2024 tarihinde oynanan Beykoz Anadolu Spor A.Ş.-Altınordu Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9 bin 450 lira para cezası ile cezalandırılmasına, Batman Petrol Spor A.Ş.’nin, 20 Ekim 2024 tarihinde oynanan Batman Petrol Spor A.Ş.-1461 Trabzon FK Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 24 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

GMG KASTAMONUSPOR’A 84 BİN LİRA PARA CEZASI

PFDK, GMG KASTAMONUSPOR Kulübünün, 20 Ekim 2024 tarihinde oynanan GMG Kastamonuspor-SARIYER Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasının yanı sıra, aynı müsabakada Gmg Kastamonuspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 84 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

BEYKOZ ANADOLU SPOR’A TOPLAMDA 94 BİN 800 LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

Beykoz Anadolu Spor A.Ş.’nin, 20 Ekim 2024 tarihinde oynanan Beykoz Anadolu Spor A.Ş.-Altınordu Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 24 bin lira, aynı müsabakada Beykoz Anadolu Spor A.Ş.’nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 28 bin 800 lira, aynı müsabakada Beykoz Anadolu Spor A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 42 bin lira toplamda ise 94 bin 800 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.