Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temsilcilerimiz UEFA Liginde haftayı puan kaybetmeden geçti

UEFA Avrupa liginde bu hafta sahneye çıkan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ligdeki yollarına yenilgisiz olarak devam ediyor

UEFA Avrupa liginde bu

UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, üçüncü hafta maçlarından puanlarla ayrıldı. Sahaya çıkardıkları performanslarla dikkat çeken temsilcilerimiz, mücadeleci oyunlarıyla Avrupa yolunda puanlarını arttırma fırsatlarını değerlendirdi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray üçüncü haftada farklı sonuçlar elde etse de, Avrupa sahnesindeki mücadelelerine devam ederek Türkiye’yi temsil ediyorlar. Takımlarımızın UEFA Avrupa Ligi’nde sergileyecekleri performans, Avrupa ligindeki kaderlerini belirlerken, gelecek maçlarda alacakları sonuçlar Avrupa yolundaki ilerlemeleri için kritik önem taşıyor.

FENERBAHÇE SAHASINDA MANCHESTER UNİTED İLE BERABERE KALDI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının üçüncü maçında sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada sarı-lacivertlilerin golünü 49. dakikada Youssef En Nesyri atarken, konuk ekibin golü 15. dakikada Christian Eriksen’den geldi. Fenerbahçe, ilk hafta maçında Union Saint-Gilloise’ı 2-1 mağlup ederken, ikinci hafta karşılaşmasında Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Temsilcimiz, dördüncü hafta maçında Hollanda ekibi AZ Alkmaar’a konuk olacak. Bu karşılaşma, 7 Kasım 2024 Perşembe günü Türkiye Saati ile (TSİ) 22.00’de oynanacak.

BEŞİKTAŞ, LYON DEPLASMANINDA GALİBİYETLE DÖNDÜ

Beşiktaş, üçüncü hafta maçında Fransa ekibi Lyon’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini aldı. OL Stadyumu’ndaki mücadelede Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü 71. dakikada Gedson Fernandes kaydetti. Siyah-beyazlılar, Avrupa Ligi lig aşamasındaki ilk maçında Ajax’a 4-0, ikinci maçında ise Eintracht Frankfurt’a sahasında 3-1 mağlup olmuştu. Beşiktaş, dördüncü hafta maçında İsveç ekibi Malmö’yü ağırlayacak. 6 Kasım 2024 Çarşamba günü oynanacak bu karşılaşma TSİ 17.30’da başlayacak.

GALATASARAY, GOLLÜ MAÇTA ELFSBORG’U MAĞLUP ETTİ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının üçüncü maçında İsveç ekibi Elfsborg’u sahasında 4-3 mağlup etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede Galatasaray’a galibiyeti getiren goller, 28. dakikada Mauro Icardi, 39. dakikada Isak Pettersson’un kendi kalesine attığı gol, 44. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 83. dakikada Yunus Akgün’den geldi. Elfsborg ise 52. dakikada Niklas Hult, 65. dakikada penaltıdan Michael Baidoo ve 90+2. dakikada Johan Larsson ile skoru buldu. Galatasaray, daha önce PAOK’u 3-1 mağlup edip, Rīgas ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dördüncü hafta maçında Tottenham’ı sahasında ağırlayacak. Karşılaşma, 7 Kasım 2024 Perşembe günü TSİ 19.45’te başlayacak.