Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüntaş Voleybol İzmit Spor deplasmanında

TVF Kadınlar 2. Lig 10. Grup’ta mücadelesini sürdüren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, yarın gruptaki dördüncü maçında saat 14.00’te Kocaeli-Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda İzmit Spor’a konuk olacak

TVF Kadınlar 2. Lig

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Lig 10. Grup’ta yoluna kararlılıkla devam ediyor. Sezon başında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın katkılarıyla kurulan ve kısa sürede dikkat çekici bir performans sergileyen temsilcimiz, gruptaki dördüncü mücadelesini İzmit Spor deplasmanında verecek. Zaferin Sultanları, yarın saat 14.00’te Kocaeli Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada galibiyet arayacak.

GALİBİYETLE BULUŞMAYI HEDEFLİYORLAR

Lige hızlı bir giriş yapan ve grup aşamasındaki üç maçta iki galibiyet, bir mağlubiyet elde eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, elde ettiği 6 puanla 9 takımlı grupta dördüncü sırada yer alıyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda iki maçını da kazanan ve deplasmanda mağlubiyetle tanışan takım, yarınki mücadelede yeniden galibiyetle buluşmayı hedefliyor. Antrenmanlarda yoğun bir hazırlık sürecinden geçen Afyon ekibi, İzmit Spor karşısında üst sıralardaki iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, yalnızca Kocaeli deplasmanında değil, grup genelinde de üst sıralarda yer almak adına mücadele veriyor.

İZMİTSPOR TEMSİLCİMİZİN GERİSİNDE

Rakip takım İzmit Spor ise sezona Afyon temsilcisinin gerisinde bir grafikle başladı. Ligde çıktığı üç maçta bir galibiyet ve iki mağlubiyet alan İzmit Spor, topladığı 2 puanla altıncı sırada bulunuyor. Özellikle ev sahibi avantajını kullanmak isteyen İzmit temsilcisi, seyirci desteğiyle sahada varlık göstermeyi planlıyor. Teknik Direktör yönetimindeki Afyon Belediye Yüntaş Voleybol’da moral yüksek. Sezon başından bu yana çizdiği istikrarlı grafikle göz dolduran takım, deplasmanda alacağı bir galibiyetle şampiyonluk yolundaki hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. Takımın deneyimli oyuncuları ve genç yetenekleri sahada en iyi performansı sergilemek üzere hazır durumda.