Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dişli Belediyesi Hibritspor’dan Emirdağspor’a ağır darbe: 6-1

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dişli Belediyesi Hibritspor, 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Emirdağspor’u 6-1’lik skorla mağlup etti. Üst üste aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Emirdağspor karşısında etkili bir oyun sergileyen Dişli ekibi, aldığı bu farklı galibiyetle puanını 22’ye çıkardı.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dişli Belediyesi Hibritspor, 15. hafta

Ligin ikinci yarısına güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Dişli Belediyesi Hibritspor, Emirdağspor deplasmanında gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. Rakibi karşısında oyunun kontrolünü baştan sona elinde tutan Dişli ekibi, skor üretmekte zorlanmadı ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada Dişli Belediyesi Hibritspor adına goller Emre Erol, Emre Eroğlu, Uğur Önal (2) ve Ekrem Solmaz’dan geldi. Emirdağspor’un tek golünü ise Recep Tayyip Yıldırım kaydetti. Bu sezon skorer performanslarıyla öne çıkan Emre Erol ve Uğur Önal, Süper Amatör Lig’deki gol sayılarını 13’e çıkararak takımlarının en önemli hücum silahları olmaya devam etti.

EMİRDAĞSPOR KRİZDEN ÇIKAMIYOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ancak ikinci yarıda düşüşe geçen Emirdağspor, son haftalardaki kötü gidişatını Dişli Belediyesi Hibritspor karşısında da durduramadı. Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle tecrübeli oyuncularıyla yollarını ayıran Emirdağspor, ligde üst üste dördüncü mağlubiyetini alarak son dört maçta kalesinde toplam 21 gol gördü. Dişli Belediyesi Hibritspor, aldığı bu galibiyetle ligde üst sıralara doğru ilerleyişini sürdürürken, Emirdağspor ise 25 puanda kalarak kötü gidişata son verme şansını yine değerlendiremedi.