Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli Yağlıdere Dernek Başkanı  Engin Güngör Afyonşehir’e konuştu: Tarihi yerler bizim göğsümüzü daha çok kabartıyor

Kocaeli Yağlıdere Dernek Başkanı  Engin Güngör, Giresun Şehitliği ziyareti kapsamında Afyonşehir’e özel röportaj verdi. Başkan Güngör, Giresunlu olmanın ve Şehitliğe gelmenin ayrı ayrı gururunu yaşadığını ifade ederken ziyarete ilişkin “Tarihi yerlerde bulunmak bizim göğsümüzü daha çok kabartıyor” ifadelerini kullandı

Kocaeli Yağlıdere Dernek Başkanı  Engin Güngör, Giresun Şehitliği ziyareti kapsamında

Giresunluların Atalarını andığı saygı ziyaretleri yüksek katılımla gerçekleşti. Her sene 30 Ağustos’ta düzenlenen organizasyon bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlendi.

Kocaeli Yağlıdere Dernek Başkanı Engin Güngör ziyaretlere ilişkin duyduğu gururu ve mutluluğu Afyonşehir’e aktardı.

“Normalde biz 30 Ağustos’ta her sene yapılan bir programdı. Biz bu sene Yağlıdere Derneği olarak 19 Mayıs’ta gençlere özel program yapalım dedik. Ülkemizin geleceği gençler olduğu için ciddi bir talep oluştu. 6 otobüs geldik inşallah seneye buraya 10 otobüs şeklinde gelmeyi planlıyoruz.  Burada atalarımız var hem hüzünlü hem de mutluyuz gerçekten gelen insanların yüzde doksanı ilk defa geldiği için ağlayan insanlarımız vardı bizim için gurur verici bir şey.”

TARİHİ YERLER BİZİM GÖĞSÜMÜZÜ DAHA ÇOK KABARTIYOR

Başkan Güngör; “Böyle bir program için öncelikle dernek başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.  Burada köy girişlerinde insanlar araçlarımızı durdurdu bizim için çok önemliydi çünkü atalarımız Giresun’dan burada günlerce geri dönmemek üzere savaşmışlar bu da bize ayrıca gurur veriyor Giresunlu olmak zaten gurur verici ama tarihi yerlere gelince bizim göğsümüzü daha çok kabartıyor.”