Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Türker, Çay İlçe Özel İdaresi şantiyesinde incelemelerde bulundu

Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Çay İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Güçlü ve Çay İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurettin Arı ile birlikte, ilçe özel idare şantiyesi ve asfalt plenti tesisini ziyaret ederek tesis hakkında bilgi aldı.

Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Çay İlçe Özel İdare Müdürü

Kaymakam Türker, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İlçemizdeki özel idare şantiyemiz 20 köyümüze yol, asfalt, kanalizasyon bakımı ve çöp toplama hizmeti vermektedir. Bugün çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek çöp toplama hizmeti, stabilize yol çalışması talepleri, su ve kanalizasyon hizmetleri, vidanjör ihtiyaçları, asfalt üretimi gibi çalışmaları; buralarda çalışan araçların çalışır durumlarını ve görev yapan personellerin göreve hazırlık durumlarını kontrol etmiş olduk.”

ŞANTİYE İŞLERİNİN TAKİBİ KURUM MÜDÜRLERİMİZ TARAFINDAN TİTİZLİKLE DEVAM EDECEKTİR

Arızlı durumdaki araçların kısa sürede onarılarak hizmet vermeye başlayacağını, hazır haldeki araçların muhtarların talepleri doğrultusunda görevlendirileceğini aktaran Kaymakam Türker, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kamu hizmetlerinin etkin ve zamanın da yürümesi yönünden oldukça önemlidir. Bu hususta şantiyemizin işlerinin takibi kurum müdürlerimiz tarafından titizlikle devam edecektir. Bugüne dek köylerimize hizmet noktasında emeği geçen geçmiş kaymakamlarımıza müdürlerimize, encümenlerimize, muhtarlarımıza ve çalışan işçi/ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”