Bolvadin Belediyesi araç filosuna yeni araçlar ekleyerek, araç parkurunu güçlendirmeye devam ediyor. Bolvadin Belediyesi geçtiğimiz ekim ayında araç parkuruna bir ekskavatör, mibzer ve toprak işleme makinesi (goble) eklerken, kasım ayında da forklift ve lowbed gibi önemli araçlar kazandırılmıştı. Belediye, araç filosuna son olarak 17 milyon TL’lik asfalt serim aracı (finişer) ile 7,5 milyon TL’lik yol süpürme temizlik aracını ekledi. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yüreğimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. Kaynaklarımızı doğru kullandık, israfa geçit vermedik. Bugün, Bolvadin’imize 24,5 milyon TL’lik yatırımı tek bir kuruş borçlanmadan kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Çünkü biz Bolvadin’e hizmetkarız” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN AYNACI, TESLİM SÜRECİNİN HIZLANDIRILMASI İÇİN YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Bolvadin Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen yol süpürme temizlik aracının teslim sürecinin hızlandırılması amacıyla, Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Eskişehir Şube Müdür Yardımcısı Asum Batılılar ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, aracın teslimat süreciyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Aynacı, temizlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi için aracın en kısa sürede teslim edilmesinin önemine dikkat çekti. Bolvadin Belediyesi’nce, vatandaşlara daha kaliteli ve temiz bir yaşam alanı sunmak için çalışmalara aralıksız devam edildiği belirtildi.
‘BÖLGEMİZİN EN MODERN VE KONFORLU SAHİPSİZ HAYVAN BARINAĞINI BOLVADİN’İMİZE KAZANDIRDIK’
Öte yandan Başkan Aynacı, vatandaşların huzuru ve hayvanların güvenliği için bölgenin en modern ve konforlu sahipsiz hayvan barınağını Bolvadin’e kazandırdıklarını açıkladı. Aynacı, ilçe kazandırılan sahipsiz hayvan barınağıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Dünyada yalnızca biz insanlar yaşamıyoruz; diğer canlıların da yaşam hakkına saygı duymak en önemli görevlerimizden biridir. Bu anlayışla hem sokak hayvanlarımızın güvenliği hem de vatandaşlarımızın huzuru için bölgemizin en modern ve konforlu sahipsiz hayvan barınağını Bolvadin’imize kazandırdık. Afyonkarahisar’da yasaların öngördüğü barınağı, süresinden önce kurarak ilk ve tek ilçe belediyesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Can dostlarımız için attığımız bu adım, merhamet ve sorumluluk bilinciyle yolumuza devam edeceğimizin en güçlü göstergesidir.” Bekir Turan Vural
Bolvadin Belediyesi, 24,5 milyon TL değerindeki iki aracı filosuna ekledi
Bolvadin Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediyenin araç filosuna 17 milyon TL değerindeki asfalt serim aracı (finişer) ve 7,5 milyon TL’lik yol süpürme temizlik aracı kazandırıldığını belirten Başkan Aynacı, “Kaynaklarımızı doğru kullandık, israfa geçit vermedik. Bolvadin’imize 24,5 milyon TL’lik yatırımı tek bir kuruş borçlanmadan kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

