Olgun, son günlerde ülke gündeminin yoğun olduğunu belirterek, “Sayın Genel Başkanımız daha önceki konuşmalarında da ifade ettiği gibi, ‘Hepsi biz tekiz’ diyordu. Türk milletini savunmaya, Cumhuriyet’i ve Türkiye’yi bölmeye yönelik girişimlere karşı durmaya devam ediyoruz” dedi.
Mitinge katılımın yoğun olduğunu vurgulayan Olgun, “Bugün Bursa’da düzenlediğimiz mitingde halkımızın büyük ilgisiyle karşılaştık. Bu kalabalık, mevcut iktidarın ve onların oluşturduğu ittifaklara karşı bir duruş sergiliyor” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti olarak bundan sonraki süreçte de yurt genelinde mitinglerin devam edeceğini belirten Olgun, “Bu kararlılığımızın arkasında duracağız. Her köşede sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

