Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Sandıklı’da okudum, patatesli köy ekmeğini çok seviyorum”

Gastro Afyon Festivali’ne ikinci kez katılan MasterChef yarışmacısı Ümmühan Ünaycı, etkinlikten büyük keyif aldığını söyledi Afyonşehir mikrofonlarına aktardı.

Gastro Afyon Festivali’ne ikinci kez katılan MasterChef yarışmacısı Ümmühan Ünaycı,

Ünaycı, “Geçen sene de davetliydim, bu ikinci senem. Gayet keyifli geçiyor, güzel ve eğlenceli. Bol bol öğretici bilgilendirmeler oldu, farkındalıklar kazandım. En önemli olan da bu zaten. Ben çok keyif alıyorum.” dedi.

“Tekrar davet edilmek onur etti”
Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ünaycı, “Davet edilmek tekrar onur etti. Böyle bir festival düzenlendiği için sayın valimize, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Çok faydalı, bilgili ve yeni nesillere karşı öğretici bir festival. Gerçekten buranın amacı da bu.” ifadelerini kullandı.

“Sandıklı’da okudum, patatesli köy ekmeğini çok seviyorum”
Afyonkarahisar ile bağına da değinen Ünaycı, üniversite eğitimini Sandıklı’da tamamladığını belirterek, “Sandıklı’da okudum. Patatesli köy ekmeğini çok seviyorum.” diye konuştu.