Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Bolvadin ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi. Programlarda Taytak’a Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, il yönetimi, Belediye Başkanı Derviş Aynacı, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve yönetimi, belediye başkanları, igm üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen açılışlarda konuşan Taytak, istihdama yönelik hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür ederek, açılan işletmelerin MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birisi olduğunu söyledi.
‘CUMHUR İTTİFAKI ÇATISI ALTINDA OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’
Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin istiklal ve istikbali açısından büyük bir anlam taşıdığını vurgulayan Taytak, “Biz istiklalimiz için, istikbalimiz için, birliğimiz ve kardeşliğimiz için Cumhur İttifakı çatısı altında omuz omuza çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız ülkemizin bütün kronik sorunlarını kararlılıkla çözüyorlar. Bizler de bu kutlu davanın neferleri olarak onların yanında dimdik durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
‘BU BİRLİKTELİĞİ BOZMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonunu ortaya koyduğunu ve milletin yüzde 90’lık kesiminin bu hedefi desteklediğini kaydeden Taytak, bu birlikteliği bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini, Atatürk’ün emanet ettiği değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Lider ülke Türkiye hedefiyle yürüdüklerini ifade eden Taytak, bu inançla, hizmet üretmeye, ülkeye ve millete değer katmayı sürdüreceklerini belirtti.

