Kaymakam Hasan Hüsnü Türker başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kara, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karataş ile ilgili kurum amirleri katıldı.
ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda; kar, don ve buzlanma gibi olumsuz hava koşullarına karşı alınacak önlemler ele alındı. Yolların açık tutulması, acil müdahale ekiplerinin hazır bulundurulması, enerji kesintilerinin önlenmesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.
Kaymakam Türker, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkati çekerek, “Güvenli trafik akışı ile can ve mal güvenliğinin sağlanması ve kış mevsiminin sorunsuz geçirilmesi birinci hedefimizdir. Ayrıca bu yıl bol yağmur ve kar yağışıyla içme suyu ve sulama suyu konusunda yazın sorun yaşamamayı diliyoruz. Toprağın suya doymasıyla çiftçimizin yüzünün gülmesini, bereketli bir hasada ulaşmasını temenni ediyoruz.” dedi.
Elif Sude Çaylak

