Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayanların tek hedefi 1. Lig

  Afyonkarahisar’ı Bayanlar 2.Ligi’nde

 

Afyonkarahisar’ı Bayanlar 2.Ligi’nde temsil edecek olan Afyon İdman Yurdu futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

 

Bayanlar Futbol Ligi’nde ilk kez Afyonkarahisar’ı temsil edecek olan Afyon İdman Yurdu bayan futbol takımı, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, hedeflerinin Bayanlar 1.Ligi’ne yükselmek olduğunu söyledi. Sezon öncesi 22 kişilik geniş bir kadro oluşturduklarını ve antrenmanların eski futbolculardan Adnan Kasabalı nezaretinde haftanın dört günü aralıksız sürdüğünü belirten Afyon İdman Yurdu bayan futbol takımının kulüp başkanı Cemalettin Karabıyık, “Yeni sezon öncesi Afyon dışından 6 futbolcuyu renklerimize katarak güçlü bir ekip kurduk. Bu arada hazırlık maçları ile eksiklerimizi gidermeye çalıştık.  Kulüp olarak Afyonkarahisar’ı ilk kez Bayanlar Futbol  2.Ligi’nde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıl Bayanlar 2. Ligi’nde yer alacak ve büyük bir ihtimalle Antalya ve İzmir takımları ile aynı grupta mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

“HAZIRLIK DÖNEMİ ÇOK İYİ GEÇTİ”

Afyon İdman Yurdu bayan futbol takımı antrenörü Mustafa Kılınç yaptığı açıklamada yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgiler vererek, “Takımımız ilk kez Bayanlar Futbol Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil edecek bir kulüp. Kulübümüzün tüm yükünü başkanımız Cemalettin Karabıyık ve diğer yöneticilerimiz üstleniyor. Bu nedenle tüm sporseverlerin desteklerini bekliyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve 2. Lig’de hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon ilimizi Bayanlar 1.Ligi’nde temsil edeceğiz” dedi.