Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatörde Son Durum

  1,5 yıl pandemi

 

1,5 yıl pandemi nedeni ile ara verilen Süper amatörde geriye sayım başladı. Yeni sezonun hareketli geçmesi beklenen Afyon süper amatörde takımlar yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

 

Covid nedeni ile tam 1,5 yıl ara verilen Amatör küme maçları artık yeniden oynanacak. 29 Eylül’de Fikstür çekiminin yapılması ile Ekimin ilk haftasında başlatılması planlanan süper amatörde takımların son durumları şöyle:

EMİRDAĞ İDDİALI

Geçtiğimiz sezon kıl payı düşmekten kurtulan Emirdağspor yeni sezona iddialı giriyor. Yeni sezon yönetimin değişmesi ile başlayacak olan Kırmızı siyahlılarda, hedef bölgesel amatör lig olarakl belirlendi.Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Emirdağ Spor, yeni yönetim kurulu ile hedef yükseltti. Mevcut başkan Süleyman Kocabıçak’ın tekrar aday olmadığı seçimde tek aday daha önce Emirdağ Spor’da yıllarca ter döken Hüseyin Akçeşme ve ekibi tek liste olarak seçimi kazandı.Akçeşme ve ekibi yılar önce düştükleri Bölgesel amatör kümeye yeniden çıkma olarak belirlendi.

DİNAR DERİNDEN GİDİYOR

Afyon amatörün köklü kulüplerinden Dinar Belediyespor yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanıyor. Dinar Belediyespor’da birçok yeni isimler transferler oldu. Dinar Belediyespor’da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

ÇAĞLAYAN’DA  NE SES VAR NE GÖRÜNTÜ

Geçtiğimiz sezon süper lige çıkan Çağlayanspor, bu sezonda sessiz ve derinden geliyor.

Henüz kimin çalıştıracağı belli olmayan Çağlayanspor’da şu ana kadar transferde bir ses yok

LOKOMOTİF GENÇLERLE SAHNE ALACAK

Süper ligin köklü ekiplerinden biri olan Demirspor’da bu sezonda takımı tecrübeli teknik adam Agah Bıyıkoğlu çalıştıracak. Bu sezon kalesini tecrübeli kaleciye emanet etmek isteyen Mavi lacivertli ekibin  kadrosunu korurken genç oyuncuları ile süper ligde mücadele edecek.

SUSUZA CAN ALACAĞA BENZİYOR

Süper ligde uzun süren beri yer alan Susuz Belediyespor’ukimin çalıştıracağı ise belli değil. Uzun süreden beri takımı çalıştıran Ahmet Elbir’in görevi bırakmasından sonra antrenör arayışlarını sürdüren yeşil beyazlılarda antrenör arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadrosunu koruyan Susuz Belediyespor, forvet hattına iyi bir isimalınacağı öğrenilirken, kaleye tecrübeli bir isim alınacak.