Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANLARDAN BAŞKAN ULUÇAY’A ZİYARET

  Başarılarıyla göğsümüzü kabartan

 

Başarılarıyla göğsümüzü kabartan Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcuları AK parti il Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay makamında ziyaret etti.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 2.’si olan Fatma Yılmaz ile 25-30 Mayıs 2021 tarihler arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 5’si olan Hava Ak parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı  makamında ziyaret etti.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Uluçay, güreşçilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.Uluçay “Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün 15 yaş grubu şampiyon öğrencilerinden güreşçi Yıldızlar Türkiye 1’incisi, Avrupa 3’üncüsü, Dünya 5’incisi Eda Nur Ersoy, U15 Türkiye 1’incisi, Avrupa 2’ncisi Fatma Yılmaz, Türkiye 1’incisi, Avrupa 4’üncüsü Yağmur Karabacak, Türkiye 1’incisi, Avrupa 5’incisi Hava Konca, Yıldızlar Türkiye 2’ncisi, Avrupa 4’üncüsü Ceren Müjde, Güreş Antrenörleri Yakup Yağcı ve Taşoluk Belediye Başkanımız Hüseyin Çalış ile birlikte partimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Eşsiz mücadeleniz için teşekkürler kızlar” ifadelerine yer verdi.