Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 bant bilardo il birinciliği turnuvası yapılacak

  3 bant bilardo

 

3 bant bilardo il birinciliği turnuvasında geri sayım başladı. 17 Eylül’de başvuruların sona ermesinin arkasından gruplar belli olacak ve maçlar 20 Eylül’de start alacak.

 

Afyonkarahisar’da 65  lisanslı sporcunun katılımıyla 20-30 Eylül tarihleri arasında 3 bant bilardo il birinciliği turnuvası düzenlenecek.. Saat 19.00’da başlayacak olan turnuvada 3’erli gruplar halinde mücadele edecek olan sporculardan dereceye girenler Ekim ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonası 2. Etap müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ ALINACAK

Afyonkarahisar’da bilardoya olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilcisi Harun yağıcı, turnuvada korona virüs tedbirlerinin de alınacağını belirterek, “Turnuvaya katılanların tamamı aşısını yaptırmış kişiler. Ayrıca turnuva öncesinde turnuvanın yapıldığı alan içerisinde dezenfeksiyon çalışması yapılacak. Oynanacak olan maçlarda esnasında yine dezenfeksiyon çalışması yapılacak. Salon sık sık havalandırılacak. Karşılaşmada mücadele edenlere kolonya ve dezenfektan verilecek. Alınan tüm tedbirler eşliğinde yarışma yapılacak” dedi.