Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbol Hakemleri Sezonu Erken Açtı

  Afyonkarahisar Futbol hakemleri

 

Afyonkarahisar Futbol hakemleri 2020-2021 futbol sezonu için hazırlıklara başladı. Yenişehir Stadında başlayan ve Kurtuluş Aslan  antrenörlüğünde başlayan antrenmanlara tatilde ve izinde olan hakemlerin dışındaki hakemler katıldı.

 

Antrenmanlar Hakem Atama Sorunlusu Mustafa Karaşahin gözetiminde ve Antrenman Sorumlusu B Klasman Yardımcı Hakemi Kurtuluş ASLAN kontrolünde başlayan2020-2021 futbol sezonu hazırlıklarına erken başlayan Futbol Hakemleri, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Maçlarda futbolculardan daha çok koşan ve kondisyon olarak da bir futbolcudan daha çok hazır durumda olmaları gereken hakemler, sezon çalışmalarına erken başladı. 2020-2021 futbol sezonu için antrenmanların daha başlamadığını söyleyen İl Hakem Kurulu Antrenman Sorumlusu Kurtuluş Aslan, yapılan antrenmanlara isteyen hakemlerin katıldığını söyledi.

GÜNDÜZ, ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan antrenmanların kondisyondan düşmek istemeyen ve sezona hazır durumda başlamak isteyen hakemlerin katıldığını ifade etti. Maçlarda hakemlerin futbolculardan daha çok koştuğunu ve daha çok kondisyona ihtiyaç duyduğunun altını çizen Gündüz, hakemlerin bir futbolcu gibi sezona hazır durumda olması gerektiğini söyledi. Hakemlerin antrenmanlara ilgisinden ve çalışmalarından son derece memnun olduğunu söyleyen Aslan, hakemler başarılı olmak için ellerinden geleni yaptığını, kendisinin de hakemlere yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını belirtti.