Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bebekler, içişlerine karıştı

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Senegal Büyükelçisi Gueye’yi Sultandağılı kadınların

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Senegal Büyükelçisi Gueye’yi Sultandağılı kadınların ürettikleri el yapımı bebeklerle karşıladı

Sultandağı Kadın Kooperatifi’nde aile bütçesine katkıda bulunmayı amaçlayan kadınların el emeği göz nuru ile ürettikleri bebekler, artık yerinde duramıyor. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Kadın Kültür Evleri projesinin en önemli aşaması olan Kadın Kooperatifleri’nde kadınların ürettikleri ürünlere büyük talep olurken, Sultandağılı kadınların ürettikleri el yapımı bebekler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile büyükelçiyi karşıladı. Sultandağı bebekleri, Valilik ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğinde hizmete giren alışveriş sitesi albikere.com’da da satılıyor.

BAKAN SOYLU BEBEKLERLE ELÇİ KARŞILADI

Sultandağı ilçesindeki Kadın Kültür Evi bünyesinde kurulan kooperatifte üretilen ‘peluş bebekler’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da hediye edilmişti. Süleyman Soylu da kendisine hediye bebeklerle sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bakan Soylu, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Korgeneral Cheikh Gueye’yi makamında kabul ettiği sırada bebeklerin bulunduğu koltuğa oturdu. Soylu ve Guaye, iki ülke arasındaki işbirliğinin artırılması olanaklarını görüştüler. Yurdanur Mergen (özel)