Gerçekleşen ziyarette Olgun, daha önce Afyonkarahisar Valiliği görevinde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı ile kentin gelişimi adına yürütülen çalışmalara da değinerek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Olgun, Yiğitbaşı ile Afyonkarahisar’da görev yaptığı dönemde verimli bir iş birliği içinde olduklarını vurguladı.
‘SAYIN BAKAN YARDIMCIMIZA YENİ GÖREVİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM’
Milletvekili Olgun, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımında, “İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret ederek, yeni görevi dolayısıyla tebriklerimi ilettim. Afyonkarahisar Valiliği süresince şehrimiz adına birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Sayın Bakan Yardımcımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Olgun’dan Yiğitbaşı’na hayırlı olsun ziyareti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

