Serginin açılış programına Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili İhsan Şengül katıldı. İç mimarlık ve çevre tasarımı alanında eğitim gören öğrencilerin hazırladığı çalışmaların yer aldığı sergide, farklı tasarım anlayışlarını yansıtan eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Öğrencilerin eğitim süreçlerinde ortaya koydukları projeler ve tasarım çalışmaları, sanat ve tasarım meraklıları tarafından ilgiyle incelendi.
GENÇ TASARIMCILARA DESTEK
Serginin açılışında öğrenciler ve akademisyenlerle bir araya gelen Başkan Vekili İhsan Şengül, gençlerin sanatsal ve akademik çalışmalarının desteklenmesinin önemine dikkat çekti.
“İz, Doku, Mekan” sergisi sanatseverlerle buluştu
Afyonkarahisar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “İz, Doku, Mekân” Sergisi, düzenlenen açıldı.

