Piknik programında vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Burcu Köksal, hemşehrileriyle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Samimi bir atmosferde geçen etkinlikte vatandaşlar da Başkan Köksal’a yoğun ilgi gösterdi.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Dayanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Köksal, bu tür organizasyonların toplumsal birlikteliği güçlendirdiğini belirtti. Ortak sofraların paylaşma kültürünü yaşattığını ifade eden Köksal, hemşehri buluşmalarının önemine dikkat çekti. Programın sonunda Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine organizasyondan dolayı teşekkür eden Başkan Burcu Köksal, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etti.
Başkan Köksal Balçıkhisarlılarla piknikte buluştu
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Balçıkhisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen piknik programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte aşure ve pilav ikram edilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

