Şenlik kapsamında aileler ve çocuklarla sohbet eden Başkan Vekili Fatma Gamze Kılıç, etkinlik alanındaki programlara katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Gün boyunca düzenlenen etkinliklerde çocuklar çeşitli oyunlar ve sosyal aktivitelerle keyifli vakit geçirirken, aileler de bir araya gelme fırsatı buldu.
KORUYUCU AİLELİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Programda koruyucu aile hizmetinin çocukların güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine sağladığı katkıya vurgu yapılırken, koruyucu ailelerin toplumsal dayanışmanın en önemli örneklerinden biri olduğu ifade edildi. Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Fatma Gamze Kılıç da etkinlikte ailelerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların yüzündeki tebessümün her türlü emeğin karşılığı olduğunu belirtti.
Başkan Vekili Kılıç, Koruyucu Aile Şenliği’nde ailelerle bir araya geldi
Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Fatma Gamze Kılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenliği’ne katılarak koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

