Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı Şahin, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, vatandaşlarla birebir temas kurmayı sürdürüyor. Halk Günü Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını doğrudan dinledi. Programa İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak vatandaşlarla gerçekleştirilen görüşmelere eşlik etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, vatandaşlarla birebir temas

Halk Günü Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen programda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, vatandaşların ilettiği talep, öneri ve sorunları dinleyerek çözüm odaklı çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Vatandaşlarla yapılan görüşmelerde karşılıklı istişarelerde bulunulurken, iletilen konular hakkında değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Programın ardından açıklamada bulunan İl Başkanı Turgay Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu anlayış doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Şahin, “Dünya Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, davamıza dört elle sarılıyor; hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk Günü Buluşmamıza yoğun teveccüh gösteren, samimiyetleriyle bizlere güç veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Milletimizle gönül gönüle, ortak akıl ve istişare anlayışıyla çalışmaya; hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Halk Günü Buluşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Seydiler Belediye Başkanı Adem Tokdemir ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Kırkinler bölgesinde de bir araya geldi. Buluşmaya İl Başkan Yardımcıları da katılım sağladı. Gerçekleştirilen toplantıda beldenin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Katılımcılar, bölgenin mevcut durumu ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunurken, istişare kültürü çerçevesinde değerlendirmeler gerçekleştirildi.