Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yükseköğretim alanında yürütülebilecek ortak çalışmalar, bilimsel araştırmalar ve üniversiteler arası iş birliğinin geliştirilmesine yönelik konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. İki üniversitenin sahip olduğu akademik birikimin ortak projelerle daha da güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
ORTAK PROJELER MASAYA YATIRILDI
Görüşmede, eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilebilecek ortak projelerin yanı sıra üniversiteler arasındaki iş birliğini artıracak çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Rektör Adıgüzel’den AKÜ Rektörü Karakaş’a ziyaret
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek akademik iş birlikleri ve ortak projeler ele alındı.

