Milletvekili Arslan, program kapsamında İstanbul Valiliği’nde düzenlenen istişare toplantısına katıldıklarını belirterek, Emniyet, Milli Eğitim, Sağlık ile Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlerinden sahada yürütülen önleyici çalışmalar hakkında kapsamlı brifing aldıklarını ifade etti.
Çocukların ve gençlerin güvenliğinin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Arslan, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Evlatlarımızın güvenliği için tüm kurumlarımızla koordinasyon halindeyiz.” dedi.
Gerçekleştirilen toplantıda, okullarda yaşanan olayların önlenmesine yönelik çalışmaların yanı sıra dijital ortamda çocukları ve gençleri tehdit eden risklere karşı yürütülen uygulamalar ile kurumların koordinasyon içinde hayata geçirdiği önleyici tedbirler ele alındı.

