Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Niyazi Ertaş Görevine Veda Etti

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, partinin kapanış süreciyle birlikte il başkanlığı görevinin resmen sona erdiğini açıkladı. Ertaş, yayımladığı veda mesajında görev süresi boyunca kendisine destek veren teşkilat mensupları ve Afyonkarahisarlılara teşekkür ederek helallik istedi.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, partinin kapanış süreciyle

Yaklaşık 30 yıllık kamu hizmeti geçmişine sahip olduğunu belirten Niyazi Ertaş, bu sürenin büyük bölümünü Devlet Su İşleri Afyonkarahisar Müdürlüğü bünyesinde geçirdiğini ifade etti. Kamu görevinde edindiği disiplin ve devlet ciddiyetini siyasi yaşamında da sürdürmeye gayret ettiğini vurgulayan Ertaş, il başkanlığı süresince adalet, liyakat ve demokrasi ilkeleri doğrultusunda Afyonkarahisar’a hizmet etmeyi en büyük sorumluluğu olarak gördüğünü söyledi.

Görev süresi boyunca vatandaşların, esnafın, çiftçilerin ve gençlerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını belirten Ertaş, siyasette önemli olanın makamlar değil, ilkeli duruş ve millete bırakılan iz olduğuna inandıklarını dile getirdi.

Gelecek Partisi’nin kapanış süreciyle birlikte Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevinin de resmen sona erdiğini açıklayan Ertaş, birlikte görev yaptığı il ve ilçe teşkilatlarına, kadın ve gençlik kollarına, sandık görevlilerine ve tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Mesajında bunun bir veda olmadığını özellikle vurgulayan Ertaş, devlet ve millet için farklı platformlarda hizmet etmeye devam edeceğini ifade ederek, “Devletimize ve milletimize hizmet anlayışımız, görev ve unvanlardan bağımsız olarak aynı inanç ve sorumlulukla devam edecektir.” dedi.

Ertaş, açıklamasının sonunda ise kendisine güvenen ve destek veren herkesten helallik isteyerek, varsa haklarını helal etmelerini temenni etti.