Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayar Klavye Dünya Şampiyonları mutluluklarını Altınkaynak ile paylaştı

İngiltere’nin Liverpool şehrinde düzenlenen ‘55. INTERSTENO Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası’nda elde ettikleri tarihi başarılarla Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Türk Millî Bilgisayar Klavye Takımı’ndaki dereceye giren öğrenciler, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ı ziyaret etti.

İngiltere'nin Liverpool şehrinde düzenlenen ‘55. INTERSTENO Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası’nda

Dünya şampiyonluğu başta olmak üzere birçok madalya kazanarak ay-yıldızlı bayrağı uluslararası arenada gururla dalgalandıran öğrenciler, elde ettikleri başarının mutluluğunu Altınkaynak ile paylaşırken, öğretmenleri ve takım temsilcileri, şampiyona süreci hakkında bilgi verdi.
‘ŞAMPİYONLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK’
İl Müdürü Altınkaynak, azimleri, disiplinleri ve üstün performanslarıyla ülkeyi en güzel şekilde temsil eden öğrencileri yürekten tebrik ederek, “Bu başarı yalnızca bireysel bir kazanım değil; aynı zamanda ilimizin ve ülkemizin eğitimde ulaştığı seviyenin de güçlü bir göstergesidir. Bugün burada dünya kürsüsünde ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıran şampiyonlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Emekleriyle tarih yazan öğrencilerimizi, onları yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizi ve her an yanlarında olarak desteklerini esirgemeyen ailelerimizi gönülden kutluyorum” dedi.