Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köksal, AK Parti 181. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 181. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Afyonkarahisar teşkilatından da çeşitli isimler yer aldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel

Gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı,  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ferda Ertürk ile AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İn­tepe de katıldı. Toplantıda parti teşkilatlarının çalışmaları, gündeme ilişkin değerlendirmeler ve önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alındı. Burcu Köksal, toplantının ardından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen, AK Parti 181. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldık” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar teşkilatının farklı kademelerinden isimlerin de katılım sağladığı toplantı, teşkilat mensuplarının bir araya gelmesine ve çalışmaların değerlendirilmesine imkan sağladı.