Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzon’daki Eğrisu Yaylası’nda düşerek yaralanan hasta, ambulans uçakla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Trabzon Çaykara’nın Eğrisu Yaylası’nda düşerek yaralanan

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Trabzon Çaykara’nın Eğrisu Yaylası’nda düşerek yaralanan hastanın helikopter ambulansla alınarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırıldığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Trabzon Çaykara’nın Eğrisu Yaylası’nda düşme sonucu yaralanan 78 yaşındaki kadın hastanın helikopter ambulansla alınarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırıldığını belirtti. Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hastamıza acil şifalar diliyor, fedakâr sağlık ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum. En zor şartlarda, en kritik anlarda; insan, önce insan” ifadelerini kullandı.