Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı ilçesinde ‘30 Ağustos Zafer Bayramı Bilardo Turnuvası’ sona erdi

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Sandıklı Eylül Bilardo Salonu’nda düzenlenen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı 3 Bant Bilardo Turnuvası’, heyecan dolu final müsabakalarının ardından tamamlandı. 3-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya Afyonkarahisar merkez, Şuhut ve Sandıklı ilçelerinden toplam 42 sporcu katılım sağladı.

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Sandıklı Eylül Bilardo Salonu’nda düzenlenen ‘30

​Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Sandıklı Eylül Bilardo Salonu’nda düzenlenen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı 3 Bant Bilardo Turnuvası’, heyecan dolu final müsabakalarının ardından tamamlandı. 3-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya Afyonkarahisar merkez, Şuhut ve Sandıklı ilçelerinden toplam 42 sporcu katılım sağladı. Gün boyu süren çekişmeli yarı final ve final maçlarının ardından dereceye giren sporcular belli oldu. Dereceye giren sporcular şu şekilde: “Alaattin Çevrim, Halil Ertürk, Ş. Suat Toydemir / Okan Yüksel.” Turnuvanın en dikkat çeken anlarından biri ise 2016 doğumlu genç sporcu Ege Beydilli’ye verilen ‘Turnuva Özel Ödülü’ oldu. Gösterdiği performans ve medeni cesaretle takdir toplayan Beydilli, izleyenlerden yoğun alkış aldı.

İL TEMSİLCİSİ TOYDEMİR’DEN YENİ TURNUVA MÜJDESİ

Müsabakaların ardından değerlendirmelerde bulunan Bilardo İl Temsilcisi Suat Toydemir, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “Turnuvamıza katılarak masada centilmence mücadele eden tüm sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yakın zamanda Limaj Bilardo Salonu’nda düzenleyeceğimiz İl Şampiyonası’nda da şimdiden bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Sandıklı’daki bilardo turnuvasında kuşaklar aynı masada buluştu

​Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Sandıklı’da düzenlenen Bilardo Turnuvası, sporseverlerin yoğun ilgisi ve renkli görüntülerle tamamlandı. Türkiye Bilardo Federasyonu’nu ve Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nin katkılarıyla gerçekleşen turnuvaya damga vuran an ise, organizasyonun en tecrübeli ismi ile en genç yeteneğinin aynı karede buluşması oldu. Turnuvanın 67 yaşındaki en yaşlı yarışmacısı Alaattin Çevirim ile 10 yaşındaki genç yetenek Ege Beydilli’nin bir araya geldiği anlar, salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Kuşaklararası bağı ve sporun birleştirici gücünü simgeleyen bu buluşmada, tecrübe ile heyecan aynı masada buluştu. Dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını aldığı törende, turnuva boyunca sergilenen centilmenlik ve mücadele ruhu takdir topladı. Organizasyon yetkilileri, bilardo sporunun her yaştan bireyi bir araya getirme gücüne dikkat çekerek katkı sağlayan tüm katılımcılara ve sporseverlere teşekkür etti.