Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Faruk Duha Erhan Yeni Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı: ‘Biz bu partiyi iktidar yapacağız’

CHP eski Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP eski Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Yeni Parti

Erhan, daha önceki seçim sürecine ilişkin konuşmasında kendisini destekleyen veya desteklemeyen isimler arasında ayrım yapmadığını belirterek, “Beni destekleyen, desteklemeyen kimseyi ayırmadım. Kaybettiğim seçim sonrasında hiçbir kavganın içinde olmadım. Küsmmedim, kırılmadım. Nerede olmam gerekiyorsa orada bulundum” dedi.
‘YENİ PARTİ’Yİ AFYON’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ’
Bundan sonraki süreçte Yeni Parti için hedeflerini açıklayan Erhan, “Bugünden sonra da ilk genel seçimde Yeni Partimizi Afyon’da 1. parti yapmak, seçimde de belediyelerin çoğunluğunda Yeni Parti bayrağı açmaya çalışacağız. Bütün üyelerimizin iradesinin sandığa yansıyacağı, oy kullanarak seçilecek bir seçim olacak. Bu seçimde tüm üyelerimizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.
‘BİZ BU YOLA ALTERNATİF MUHALEFET OLMAK İÇİN ÇIKMADIK’
Yeni Parti’nin siyasi hedeflerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Erhan, “Biz bu yola alternatif muhalefet partisi olmak için çıkmadık, Sayın Özgür Özel’in lafıyla. Biz bu partiyi iktidar yapacağız” ifadelerini kullandı.