Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uşak’ta eğlence mekanı sahibine silahlı saldırı

    Uşak’ta eğlenci mekanı işlettiği öğrenilen şahsın kullandığı otomobile

 

 

Uşak’ta eğlenci mekanı işlettiği öğrenilen şahsın kullandığı otomobile Hitit Aile Sağlığı Merkezi önünde hızla gelen başka bir araç çarparak durdurdu. Yol kesen araçtan inen bir kişi, sürücü koltuğunda oturan Y. K.’nın göğsüne 5 el ateş etti. Ağır yaralanan şahıs Afyonkarahisar’a sevk edildi.

 

 

Uşak’ta seyir halindeki aracına 5 el ateş edilen eğlence mekanı sahibi, ağır yaralandı. Kendi imkanlarıyla hastaneye giden yaralı, ilk tedavisinin ardından Afyonkarahisar’a sevk edildi. Olay, Uşak merkeze bağlı Dikilitaş Mahallesi 1. Dut Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eğlence mekanı sahibi olduğu ifade edilen ve otomobiliyle seyir halinde olan Y.K., Hitit Aile Sağlığı Merkezi önüne geldiğinde hızla gelen başka bir araç Y.K.’nın aracına çarparak durdu. Yol kesen araçtan inen bir kişi, sürücü koltuğunda oturan Y. K.’nın göğsüne 5 el ateş etti.

BİR MERMİ VÜCUDUNDA KALDI

Kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye giden Y.K., buradaki ilk tedavisinin ardından önce Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, sonrasında ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi. Silahlı saldırıda mermilerin 4’ünün Y.K.’nın vücudundan çıktığı, 1 merminin vücudunda kaldığı belirtildi. Y.K.’nın sağlık durumunun kritik olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince arama çalışması başlatıldı. İHA