Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mutluluk Kervanı, Gömü Ortaokulu’ndaydı

  Afyonkarahisar’a bağlı belde ve köylerde yaşayan 4-12 yaş grubu

 

Afyonkarahisar’a bağlı belde ve köylerde yaşayan 4-12 yaş grubu çocukların kültür, sanat, sağlık, spor gibi sosyal hizmetlere erişimlerinin artırılması amaçlandığı Mutluluk Kervanı projesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin de katkılarıyla Emirdağ Gömü Ortaokulu’ndaydı.

Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları işbirliğinde gerçekleştirilen Mutluluk Kervanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinin de destekleriyle köylerde faaliyetlerine devam ediyor. Mutluluk Kervanı Sülümenli Kasabasından yola çıktı. Ardından Sultandağı Kırca, Bayat Derbent, Sinanpaşa Küçükhüyük, Şuhut Atlıhisar,  Hocalar Devlethan, Dazkırı Yüreğil, Başmakçı Yaka ve Evciler Gökçek köylerinde 2 bin 12 çocuğa ulaşıldı.

BİLİCİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde başlatılan ilçe ilçe, köy köy dolaşarak çocuklara mutluluk taşıyan, onların aynı zamanda birçok bilişsel, duyusal ve motor becerilerinin gözlemlendiği Mutluluk Kervanı Projesi, son olarak Emirdağ Gömü Ortaokulundaki çocukları bir araya getirdi. Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici de okuldaki öğrencilerle buluştu. Proje kapsamında Kaymakam Bilici’nin de çocukların mutluluklarına eşlik ettiği etkinlikte çocuklar, akıl ve zeka oyunları, ebru sanatı, bağımlılıkla mücadele bilgilendirmeleri gibi birçok aktivite eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdiler. Haber Merkezi