Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonspor Düzce’den mağlubiyetle döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor,

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, konuk olduğu Düzce Cam Düzcespor deplasmanından mağlubiyetle döndü. Karşılaşma 2-0 tamamlandı.

Hes İlaç Afyonspor ligin 14’üncü haftasında oynadığı 13’üncü karşılaşmada konuk olduğu Düzcespor’a mağlup olarak orta sıralardan bir türlü kurtulamadı. Haftalardır inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Şimşekler, istikrarlı bir tablo görüntüsü veremiyor. Dün de genel anlamda skor yaratma adına olumlu bir izlenim vermeyen mor beyazlılar sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadı.

OYUN HAKİMİYETİ DÜZCE EKİBİNDEYDİ

Hes İlaç Afyonspor, Düzce Cam Düzcespor ile oynadığı karşılaşmaya etkili başladı. Dakika 5’te Berat Tosun’un ceza sahasına girerken çaprazdan vurduğu güzel şut kalecide kaldı. Bu maçtaki ilk önemli pozisyon olarak kayıtlara geçti. İki takım da ilk 10 dakikayı baskılı geçirmeye çalıştı. Karşılıklı pozisyonların olduğu bu sürede iki ekip de golü bulamadı. Genel olarak ev sahibi takımda olan oyunun hakimiyeti, karşılıklı top kayıplarına dönüştü. Dakika 15’te Eren Karadağ sağ kanattan ceza alanına girdi ve vuruşunu yaptı. Şimşekler’de kaleci Anıl Atağ gole izin vermedi. Pozisyonları artıran Düzce ekibinde sol kanattan açılan ortada Çınar Tarhan pozisyondan yararlanamadı. Oyunun hakimiyetini genel manada elinde bulunduran ev sahibi ekip temsilcimizin ceza sahasında kolaylıkla topla buluşmaya  başladı. Sürekli ataklar geliştiren Düzcespor, arka arkaya pozisyonlar kaçırdı. 28 dakika geride kalırken 5’inci kornerini kullanan Düzce ekibi süre ilerlerken yüklenmeye devam etti. Fazla organize olamayan Afyonspor’da ceza sahasının dışından şutlar denenmeye başlandı. Kaan Baysal’ın 32’inci dakikada uzaktan vurduğu şut az farkla dışarı çıktı. Dakika 39’da Kaan Baysal’ın 4-5 oyuncuyu çalımlayıp arkadaşına pas verdiği ve gol pozisyonuna dönüşebilecek bir atakta temsilcimiz oyuncusuna yay üzerinde faul yapıldı. Kaptan Olcay Şahan’ın ise kullandığı etkili vuruşta top kalecide kaldı. İlk yarının son 6-7 dakikasında baskısını artıran Şimşekler, serbest vuruş ve korner gibi duran top pozisyonlarından faydalanamadı. Başka pozisyon yaşanmayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Düzcespor ikinci yarıya adeta 1-0 önde başladı. Altar Han Hidayetoğlu’nun sol kanattan gönderdiği pasta Timur Kosovalı plase vuruşla takımını 46’ıncı dakikada öne geçirdi. Golden sonra fazla ileriye çıkmayan Düze ekibi oyunu genel olarak sahasında kabul eder bir görüntü sergilemeye başladı. Buna karşılık Afyonspor ise baskısını artırmaya ve gol bulmaya odaklandı. Pozisyon geliştiremeyen temsilcimiz Düzcespor’un 61’inci dakikadaki atağını kesemeyince yine Altar Han Hidayetoğlu’nun sol kanattan gönderdiği pasta ilk golü de aynı şekilde atan Timur Kosovalı yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Sol kanadı oldukça etkili kullanan Düzceli oyuncular, yine geliştirdiği pozisyonda Altar Han Hidayetoğlu’nun vuruşunda top auta çıktı. Dakika 83’te Altar Han’a atılan uzun topta güzel bir vuruş yapan oyuncunun şutu dışarı gitti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Düzcespor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Ömer Koçak