Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tek hedef galibiyet

Bu haberin fotoğrafı yok

Kötü günleri geride bırakan Afjet Afyonspor, bugün deplasmanda Sarıyerspor karşısında galibiyet arayacak. Teknik Özgür Zengin, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını Sarıyerspor deplasmanında da galibiyetle dönmek istediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ligin ilk maçında Gümüşhanespor’u konuk eden Afjet Afyonspor, iyi bir futbol ortaya koyamamasına rağmen karşılaşmanın ikinci yarısında Onur Ramazan Toprak’ın kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup ederek 2020-2021 futbol sezonuna üç puanla start vermişti.

Bu karşılaşmanın hemen akabinde bugün oynayacağı Sarıyerspor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, önceki gün bu karşılaşmanın provasını yaptı. Dün tüm hazırlıklarını tamamlayan Afjet Afyonspor’lu futbolcular yola çıktı ve akşam saatlerinde İstanbul’a ulaştı. Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Teknik Direktör Özgür Zengin, “Yeni bir ekibiz. Eksiklerimizi biliyoruz ve çok çalışarak bu açığımızı kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah bugün Sarıyerspor karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak buradan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.