Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayimizin gelişimi için biz de adayız

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Seçimlere hazırlanıyor. Bu kapsamda Hasan Akman ve Yönetim kurulu üyeleri başkanlığa hazır olduklarını belirtti.

Akman; “ Afyon İkinci Küçük Sanayi Başkanlığı bünyesinde tabiri caizse çaycılıktan müdürlüğüne kadar birçok bölümde yaklaşık 10 yıl görev aldım. Haliyle kooperatifimizin sahasından tutun, Ana Sözleşmemize kadar birçok konuya hâkim olduğumuz aşikâr” dedi.

“Şu anda ise sanayimiz sınırları içerisinde gıda üzerine işyeri çalıştırmaktayım. Sanayimizde yaşanan sorunlardan hem başkanlıkta yaşadığım dönemlerden hem de esnaflık dönemlerimden maalesef bizlerde mağduruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Akman; “ Ancak bu sorunlar aşılmayacak şeyler değildir, yıkıcı değil yapıcı bir şekilde daha olumlu yaklaşımlarla çözülecek şeylerdir. Sanayi başkanlığında yaptığım görev süresince, başta mağduriyet yaşayan esnaflarımız olmak üzere birçok sanayi esnafımızın hizmetinde bulundum. Ortalama 15 yıllık geçmişlerinde yaptıkları faaliyet ve hizmetlerinden dolayı mevcut yönetim kurulu ve denetim kurulu büyüklerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

SANAYİMİZİN VİZYONUNUN DEĞİŞMESİNDEN YANAYIZ

Akman sözlerine şöyle devam etti; “Ancak sanayimizin de artık yeniliklere açık olması gerektiğini, hizmetlerimizin peyzaj ve çevre düzenlemesi elbette lazım ancak harici diğer hizmetlerinin de yapılarak sanayimizin vizyonunun değişmesinden yanayız. Örneğin; sanayimizde güvenlik zaafı olduğunu son zamanlarda yaşanan (cinayet, hırsızlıklar, işyeri yangını vb.) olaylardan, esnaflarımız arasında anlaşılabiliyor. Bu nedenle yapmak istediğimiz hizmetlerin başında bir itfaiye aracımızın olması, kamera sistemlerimizin artırılması, sanayimizin giriş ve çıkışlarına ters kapan konulup belli bir saatten sonra giriş çıkışlarda ziyaretçilerimizin bilgileri alınarak sanayi esnafımızın güvenliğini biraz daha üst seviyeye çıkarmak, en can alıcı sorun olan elektrik – su ve altyapı sorunlarını minimuma indirmek, yağmurlu havalarda sel baskınlarına çözüm aramak, iş kazalarında acil durumlarda müdahale edilebilecek personel bulundurma veya küçük bir sağlık kabini oluşturma, sınırlarımız dışında kalan ve yıllardır yapılmayan tali yollarımızın yapılması hususunda yetkililerimizden destek alınması, küs ve dargın esnaflarımızın barıştırılması (ki bu da önemli bir konu maalesef geçmişte büyüyen olaylar yaşadık), mağdur olan esnafımızın karşısında değil yanında olup birlikçe çözüm arayışına girmek ve daha birçok hizmette bulunmak ve değerli büyüklerimizin de tecrübelerinden faydalanmak üzere sanayimizin tarihi boyunca en genç ekibimizle aday oluyoruz. Muhalefet veya değil herkesin fikirlerine açığız biz inanıyoruz ki, kaybeden taraf olmayacak aksine sanayimiz kazanacak. Ama bu karşılıklı atışmalarla veya imalı sosyal medya paylaşımlarıyla değil bilakis birleştirici ve yapıcı tavır ve davranışlarımızla olacak bir faaliyettir.  Yönetim Kurulu Asil üye adaylarımız ben Hasan Akman, Fevzi Derin, Yakup Yıldız, Ali Pala ve Halil Çiğdem. Denetim Kurulu Asil Üye Adaylarımız ise Mehmet Oğuz, Muammer Açıkgöz ve Zekeriya Arı” olduğunu belirtti.

ADAY OLMAK İSTEYENLERE İSE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİZ

Akman Kurmuş olduğumuz asilinden yedeğine kadar, hatta listemize giremeyip gönülden destek veren hak ve adil çalışacak, sanayimizi üst seviyelere çıkaracağına inandığımız ekibimizle; 16.10.2020 tarihinde şayet çoğunluk sağlanmaz ise, 23.10.2020 tarihinde yapılacak olan seçimlerimizin adaletli, yapıcı ve hayırlısı ile sonuçlanmasını ister, tüm esnafımızın desteğini bekler aday olmak isteyenlere ise şimdiden başarılar dileriz” diyerek sözlerini tamamladı. Hisar