Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazetemiz bilgiye erişimin en önemli unsurlarından

Bu haberin fotoğrafı yok

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Gazetemizin 17.ci kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyaretçileri İmtiyaz Sahibi Hakan Dilek ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Selçuk Taşkın karşıladı.

Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Hisar Gazetesi önemli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gazetemizin son ziyaretçileri Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Hisar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Dilek; “ İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli bir görevi yerine getirmektedir”

GAZETECİLİK, EMEK, GAYRET İSTEYEN BİR MESLEĞİN MENSUPLARI

Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan; “ “  20 Eylül 2004 yılında yayın hayatına başlayan Hisar Gazetesi, 17 yıllık süreç içerisinde okurlar tarafından güvenilen, talep gören ve çok takip edilen bir yayın olmayı sürdürmektedir. Hisar Gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Dilek ve çalışanları, ilkeli, tarafsız ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendine yer edinen Hisar Gazetesi şehrimizde yapılan haberciliğe üstün katkılar sağlayarak ilimiz basınımızın güzide kuruluşlarından biri olmuştur. Gazetemizin 17’ncı yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Gazetecilik, emek, gayret isteyen bir mesleğin mensupları.  Aynı zamanda, demokrasimizin bilgiye erişimin en önemli unsurlarından bir tanesi. Yaptığınız meslek bütün toplumun farklı kesimlerini de doğrudan ilgilendiren, bilginin giderek önem kazandığı bir çağda da emek, gayret, sabır, takip, akıl, basiret isteyen bir meslek” ifadelerini kullandı.  Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının ardından Afyon postası yöneticileri Nail Azbay ve Kemal Baykara’da ziyarette bulundular.