HES İlaç Afyonspor transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan yeni oyuncular için imza töreni düzenlendi. Yeni transferlerden Ergin Keleş, Süheyl Çetin, Mehmet Alaeddinoğlu ve Muhammet Enes Erdem açıklamalarda bulundu.
Yeni sezon öncesi yaptığı birçok transferle spor kamuoyunda adından fazlaca söz ettiren ve bu sezon şampiyonluk parolasıyla TFF 1’inci Lig’e doğrudan yükselmek isteyen HES İlaç Afyonspor’da yeni yapılan transferlerden Ergin Keleş, Süheyl Çetin, Mehmet Alaeddinoğlu ve Muhammet Enes Erdem yeni sezon öncesi duygu ve düşüncelerini paylaştı.
‘HERKES ŞAMPİYONLUK İSTİYOR’
Geçtiğimiz sezon TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 15 gol atarak gol kralı olan ve bu sezon Afyonspor’a transfer olarak mor beyazlı formayı giyecek tecrübeli golcü Ergin Keleş “Buraya geldiğim için ve bu ekibin içerisinde olduğum için gerçekten çok mutluyum. Ben dahil birçok yeni oyuncu var takıma katılan. Şunu net söyleyebilirim, oyuncu grubunda genç oyuncu ağırlıklı bir kadromuz var ve bu çocukların gördüğüm kadarıyla hepsi sahip oldukları ne varsa vermeye çok hevesliler. Herkes şampiyonluk istiyor. Bizler ilk aşamada maç kazanmaya bakacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanacağız” açıklamasını yaptı.
‘ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR TAKIMI VAR’
İskenderunspor formasıyla geçtiğimiz sezon 26 maça çıkan başarılı defans oyuncusu ve HES İlaç Afyonspor’un yeni transferi Süheyl Çetin yeni sezon öncesi şunları söyledi: “Burada gerçekten çok güzel bir şehir takımı var, bende burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sene yeni bir oluşuma katıldığımızın farkındayız, bizlerde Afyonspor’u en iyi yerlere getirebilmek için en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz.”
‘TAKIMIMIZ GENÇ VE İSTEKLİ BİR TAKIM’
Geçen sezon Amed Sportif Faaliyetler’de 33 maçta forma giyen ve 10 gol atan tecrübeli futbolcu Mehmet Alaeddinoğlu, bu sezon HES İlaç Afyonspor forması giyecek. Deneyimli oyuncu Mehmet Alaeddinoğlu yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada, “Takımımız genç ve istekli bir takım, yeni bir oluşum var burada ve bizlerde bu oluşumun içerisinde olduğumuz için mutluyuz. İnşallah Afyon’a yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
‘AFYONSPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA’
Alanya Kestelspor formasıyla geçen sezon 32 karşılaşmaya çıkan ve 19 gollük bir performans gösteren hücum oyuncusu Muhammet Enes Erdem, bu sene gollerini şimşekler için atacak. Yeni sezon öncesi düşüncelerini paylaşan Erdem, “Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Afyonspor çok büyük bir camia, Afyonspor için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Şampiyonluk yolunda en iyi şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum” dedi.
Ayrıca HES İlaç Afyonspor iç transferde de boş durmuyor. Şimşeklerde Batuhan Çakır, İsmail Hakkı Doğan ve Eray Akar’la yeniden anlaşılarak sözleşmeleri uzatıldı.

