Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Albayrak: Susuz’da hak, hukuk ve adalet mücadelesinin yeni merkezini açıyoruz

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak, Susuz Beldesi’nde gerçekleştirilen CHP hizmet binası açılışında konuştu. Albayrak, partililere ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada yeni binanın önemine vurgu yaptı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak, Susuz Beldesi’nde gerçekleştirilen CHP

Albayrak konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Değerli ilçe başkanlarım, kıymetli belde başkanlarım, siz değerli partili üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yardımcımız, kıymetli Susuz halkı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin onurlu neferleri… Bugün burada yalnızca bir binayı açmıyoruz. Bugün Susuz’da hak, hukuk, adalet mücadelesinin yeni bir merkezini, Cumhuriyet’in aydınlık yüzünü ve halkın gerçek temsilcisi olan partimizin yeni karargâhını açıyoruz.”
Albayrak, açılan binanın parti için taşıdığı anlamı şöyle dile getirdi:
“Burası yalnızca bir belde binası değil, hepimizin baba ocağı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Susuz’daki güçlü yuvasıdır. Bu bina, iktidarın baskıcı politikalarına, ayrıştırıcı söylemine ve adaletsiz yönetimine karşı kararlı duruşumuzun simgesidir.”
‘CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN IŞIĞINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ’
Albayrak, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Buradan yükselecek ses yalnızca Susuz’a değil, Afyonkarahisar’ın tamamına ve Türkiye’nin dört bir yanına umut olacaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Biz bu ülkenin kurucu harcıyız. Biz demokrasiyi savunan, emeği koruyan, yoksulluğa mahkûm edilenlerin sesi olan büyük bir aileyiz.”
‘SUSUZ ARTIK YALNIZ DEĞİLDİR’
Yeni binanın örgüt çalışmaları için önemli bir adım olduğunu belirten Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:
“Cumhuriyet Halk Partisi’nin ışığını Susuz’da da güçlendirmeye kararlıyız. Bu yeni bina örgütümüzün gücünü büyütecek, mücadelemizi daha örgütlü, daha kararlı ve daha etkili kılacaktır. Susuz artık yalnız değildir. Çünkü burada Cumhuriyet Halk Partisi vardır. Hep birlikte Susuz’da adaletin, eşitliğin ve halkçı belediyeciliğin kapılarını sonuna kadar açacağız. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”