Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görüntüler tarladan değil şehrin göbeğinde ki bir mahalleden

Erkmen Belediyesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Afyonkarahisar’da lüks konutlarıyla dikkat çekerken, son günlerde yaşanan gürültü şikâyetleriyle gündeme geldi.

Erkmen Belediyesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Afyonkarahisar’da lüks konutlarıyla dikkat çekerken,

Afyonşehir ihbar hattına gelen görüntülerde, bir vatandaşın evinin hemen yanındaki tarımsal araziden gelen yüksek motor sesleri dikkat çekti. İddiaya göre, ekili alanda bulunan sulama motoru gece geç saatlere kadar çalıştırılıyor ve çevredeki konut sakinlerine rahatsızlık veriyor.

Civar sakinleri, “Çocuklarımız uyuyamıyor, motor sesi gece yarılarına kadar devam ediyor” diyerek duruma tepki gösterdi. Gürültünün özellikle yaz aylarında arttığını belirten mahalle halkı, huzurlarının bozulduğunu ifade etti.