Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyon Spor Lisesi Kriket Takımı, İspanya yolcusu

Afyonkarahisar’da 2-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Kriket Türkiye Şampiyonası, nefes kesen karşılaşmaların ardından tamamlandı. Türkiye şampiyonluğunu kazanan Afyon Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Kriket Büyük Erkek Takımı, bu başarıyla İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenecek Avrupa Kriket Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Afyonkarahisar’da 2-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Kriket Türkiye Şampiyonası,

Afyonkarahisar, 2-7 Ağustos tarihleri arasında önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Kriket Türkiye Şampiyonası’nda ülkenin farklı şehirlerinden gelen takımlar mücadele etti. Turnuva boyunca ortaya konan yüksek mücadele ve çekişmeli anlar, kriket tutkunlarının ilgisini toplarken, şampiyonluk Afyon Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Kriket Büyük Erkek Takımı’nın oldu. Afyon Spor Lisesi Kriket Takımı, şampiyonluk boyunca hem hücum hem savunma performansıyla rakiplerine üstünlük sağladı.

‘AVRUPA YOLUNDA GURURUMUZ OLAN GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Şampiyonanın ardından Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Spordaki gururumuz, Türkiye Şampiyonu olarak İspanya yolcusu. İlimizde Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Kriket Türkiye Şampiyonası heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Türkiye Şampiyonası sonunda Afyon Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Kriket Büyük Erkek Takımımız, birincilik kürsüsüne çıkarak Türkiye Şampiyonu olarak göğsümüzü bir kez daha kabarttı. Bu büyük başarıyla birlikte takımımız, İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenecek olan Avrupa Kriket Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Sporcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyor; Avrupa yolunda gururumuz olan gençlerimize başarılar diliyoruz.”