Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Dilek’ten Karahisar Medya AŞ’ye ziyaret

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek, Karahisar Medya AŞ’yi ziyaret etti.

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek, Karahisar

Ziyarette Karahisar Medya AŞ yetkilileriyle bir araya gelen Dilek, seçim süreci, esnafın durumu ve sanayi bölgelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DİLEK: SAHADAYIZ, ESNAFIN İÇİNDEYİZ
Hakan Dilek, kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan Karahisar Medya AŞ yönetimine teşekkür ederek, seçim atmosferinin başladığını söyledi. Dilek, her dört yılda bir yapılan oda seçimleri kapsamında sahada olduklarını belirterek, sanayi kültürünün uzun yıllara dayandığını, kendisinin de yaklaşık 15 yıl yöneticilik yaptığını ifade etti. Modern Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı yaptığını hatırlatan Dilek, projeler konusunda somut çalışmalar ortaya koyduklarını, esnafın kalkınması ve sanayinin güçlenmesi için sahada olmaya devam ettiklerini dile getirdi.
DİLEK: KÜÇÜK ESNAF OLMADAN BÜYÜK ESNAF OLMAZ
Sanayi bölgelerinde yaşanan sorunlara değinen Dilek, küçük esnafın yaşadığı sıkıntıların kendilerini derinden etkilediğini söyledi. Esnafın huzuru olmadan sağlıklı bir çalışma ortamının olamayacağını vurgulayan Dilek, oda yönetiminde huzur hakkı almadan, bu kaynağı esnaf ve sanatkâra hizmet olarak aktarmayı hedeflediklerini belirtti. Dilek, oda başkanlığını bir gelir kapısı olarak görmediklerini, asıl amaçlarının Afyonkarahisar Küçük Sanayisi’ni kalkındırmak ve esnafa katma değer sağlamak olduğunu ifade etti.

KASNAK: ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Karahisar Medya AŞ bünyesinde çok yakında yayın hayatına başlayacak TV3 kanalının hazırlıklarının sürdüğünü belirten TV3 Genel Müdürü Hülya Kasnak, kurum bünyesinde Ana Haber Gazetesi ve Radyo Hisar’ın da yer aldığını söyledi. Kasnak, Karahisar Medya AŞ’nin bir medya merkezi olarak Afyonkarahisar’a hizmet verdiğini ifade ederek, halkın ve esnafın odakta olduğu çalışmaların önemine dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasnak, Hakan Dilek’e ve ekibine çıktıkları yolda başarılar dileyerek teşekkür etti.