Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönter: Allah, liderimizi başımızdan eksik etmesin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçirdiği operasyonun ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet

“Hayat bir ırmak, insan akış halinde olan bir varlık. Biteviye devam eden bu akışın huzur, sağlık ve güven içinde olması evvela dua, direnç ve dirayetin gücüyle anlamlı ve ardışık. Elbette hüküm Allah’ın, hakimiyet milletin, kötü sözler ve kötürüm söylentiler ise mülevves kimselerdeki zifiri karanlık” diyen Yönter, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı.

‘DAHA GÖRECEK ÇOK GÜN VAR, DAHA ULAŞILACAK PEK ÇOK HEDEF VAR’

“Dua edenler, bedduayı diline dolayanlardan bir fazla olduktan sonra her şey rahatlık, her yer kolaylık. Tevfik-i İlahiye’nin himmet, hikmet ve hidayet güneşi de her zaman ülkü ve umut dağı gibi yükselmiş olanların nurlu alınlarından süzülüp ufuklara tutulan aydınlık kaynağıdır. Bu aydınlık sönsün demekle sönmez, Allah yazmadıkça iblisin yer yüzü uşakları hakikati karalayamaz. Daha yapacak çok şey var, daha görecek çok gün var, daha ulaşılacak pek çok hedef var. Çünkü tarih yeniden yazılmayı bekler. Allah Liderimize şifalar versin ve başımızdan eksik etmesin inşallah.”

BAHÇELİ’NİN KALP KAPAKÇIĞI DEĞİŞTİRİLDİ

MHP tarafından Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin yapılan bilgilendirmede ise şöyle denildi: “MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli planlı tetkik ve tedavileri için 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesine yatırılmıştır. Yapılan tetkik ve tıbbi değerlendirmeler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, işlem komplikasyonsuz olarak çok başarılı şekilde tamamlanmıştır. Tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olup, odasında dinlenmektedir. Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir.”