Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Epe Eskrim müsabakalarında 30 sporcu kıyası mücadele etti

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Afyonkarahisar’da Epe Eskrim İl müsabakalarıyla birleşti. 30 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda, 4 kategoride dereceye giren sporcular Ankara’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Afyonkarahisar'da Epe Eskrim

U-10 Kızlar müsabakalarında Duru Akalın birinci, Leal İşitez ikinci olurken erkeklerde Aren Yüksel birinci, Demir Demirpençe ikinci ve Sadık Algül üçüncü oldu. U-12 kategorisinde ise kızlarda İnci Mısra Canlı birinci, Elif Karakoç ikinci, Tuğsem Turunç üçüncü olurken erkeklerde Asım Onur Yalçın birinci, Eymen Aziz Günay ikinci ve Mehmet Omak üçüncü sırada yer aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen’in de katıldığı törenle dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

ANNELERDE SAHAYA ÇIKTI

Anneler Günü’ne özel olarak anneler de sahaya çıkarak mücadele etti. Müsabakalar, izleyenleri hayran bıraktı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ankara’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek sporculara başarılar dileklerini iletti. Bu heyecan verici müsabakalar, Afyonkarahisar’da ki eskrim sporunun gelişmesine ve genç sporcuların yetişmesine önemli katkı sağlayacak dedi. Haber Merkezi