Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milliler, Çekya maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Avrupa Şampiyonası F Grubu’ndaki üçüncü maçında yarın Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım, Almanya’nın Hamburg kentinde oynanacak müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ayak bileğinde oluşan travma sebebiyle Afyonkarahisarlı milli futbolcu Orkun Kökçü’nün ise tedavisi devam ediyor.

Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, kamp otelinin sahasında gerçekleştirilen antrenmana, cumartesi günü oynanan Portekiz mücadelesine ilk 11’de başlayan futbolcular fitness salonunda yenileme idmanı yaptıkları için katılmazken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Fitness salonundaki güç ve mobilizasyon çalışmasının ardından sahaya geçen oyuncular burada top kampa çalışması ve metabolik egzersizlerin ardından son bölümde de taktik çalışmalar yaptı. TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da yapılan antrenmanı saha kenarından izledi.

MİLLİLERİN TEDAVİLERİNE BAŞLANILDI

Gürcistan maçı sonrasında dizinde ağrı oluşan Mert Günok tedavisine devam edilmesi sebebiyle idmanda yer almazken, İrfan Can Kahveci ise antrenmanın başında takımla birlikte çalışıp daha sonra çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Dizinde meydana gelen travma sonrasında antrenmanı yarıda bırakan Doğan Alemdar’ın durumu çekilecek MR sonrasında netlik kazanacak. Kasığında ağrı olan Arda Güler de kendisi için hazırlanan bireysel antrenman programı dahilinde çalıştı. Portekiz maçında sırt bölgesine aldığı travma nedeniyle oyundan çıkan Samet Akaydin’in tetkik ve muayeneleri sonrasında bir sorun görülmezken, aynı karşılaşmada ayak bileğinde oluşan travma sebebiyle Afyonlu Orkun Kökçü’nün tedavisine başlandı.