Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, ilk maçından zaferle ayrıldı: 3-0

Bu sezon kurulan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü, 2024-2025 sezonu TVF Kadınlar 2. Ligi 10. Grup’taki ilk maçında pazar günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Karabük Gençlik Spor’u 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Bu sezon kurulan Afyon

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla Afyon Belediyesi tarafından bu sene kurulan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü ile kentte voleybol heyecanı yeniden yaşanmaya başladı. 2024-2025 sezonunda Afyonkarahisar’ı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi’nde temsil eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Afyonkarahisar temsilcisi ilk maçında geçtiğimiz pazar günü Prof.Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Karabük Gençlik Spor’u hiç set vermeden 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Özellikle kadın taraftarların yoğun olduğu ve büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı Başkan Köksal’da tribünden takip etti. Mor-beyazlı ekip, voleybolu özlemiş Afyonkarahisarlı sporseverlere ve halka heyecan dolu, seyir zevki yüksek güzel bir maç izleme fırsatı sundu. Çok sayıdaki taraftarlarla beraber karşılaşmayı tribünden izleyen Başkan Köksal, zaferin sultanlarının aldığı her sayıda alkışlarıyla destek verdi.

MOR-BEYAZLI ZAFERİN SULTANLARI, MAÇIN BAŞINDAN SONUNA KADAR ÜSTÜN OYNADI

Karşılaşmaya oldukça etkili ve iyi başlayan Afyon Belediye Yüntaş takımı, ilk sette rakibine yalnızca 8 sayı verirken ilk seti 25-8’le rahat bir şekilde kazandı. İkinci sette toparlanarak ilk sete göre daha dirençli başlayan misafir takım Karabük, bu oyununu setin ortalarına kadar sürdürebildi ve daha fazla dayanamadı. İkinci sette de ilk sette olduğu gibi baskılı oyunu sürdüren zaferin sultanları, 25-16 alarak skoru 2-0’a getirmeyi başardı. Son set olan üçüncü sette ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş, maça odaklanma konusunda sıkıntı yaşarken seti uzun süre geride götürdü. Mor-Beyazlı takım oyuncuları, önce eşitliği yakaladı ve maçın genelinde olduğu gibi üçüncü seti de domine etti. Afyon temsilcisi, setin sonlarına doğru etkili ve iyi mücadele ortaya koyarken 11 numaralı formayı giyen pasör çaprazı İlayda Gözen’in peş peşe takımına kazandırdığı seri sayılarla üçüncü setin kazanılmasında en büyük pay sahibi oldu. Son seti 25-16 kazanan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, ilk maçında 3-0’lık net bir sonuçla sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

BAŞKAN KÖKSAL, ZAFERİN SULTANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü’nün kurulması için talimat veren Belediye Başkanı Burcu Köksal,  zaferin sultanlarını yalnız bırakmayarak maçı taraftarlarla birlikte tribünden seyretti. Taraftarın da büyük ilgi gösterdiği maçta, İzmir Marşı’nı söyleyen Afyonkarahisarlı taraftarlar ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganlarıyla takımlarına ve Başkan Köksal’a maç boyunca destek verdi. Sevgi gösterisine kalp işareti yaparak karşılık veren Başkan Köksal, hedeflerinin Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü’nü TVF Sultanlar Ligi’ne çıkarmak olduğunu belirtti. Müsabakanın sonunda voleybolcuların mutluluğuna ortak olan Başkan Köksal, takımla birlikte galibiyet ve zafer pozu verdi